Wil je weten hoe het is om bij Kraamzorg Mama te werken? Lees dan nu de persoonlijke ervaringen van onze college's op INDEED.NL of hun werkvloer-ervaringen op onze website
vacature

Kraamzorg Mama

Bij ons word je gezien, gehoord en gewaardeerd.

Bij Kraamzorg Mama draait alles om balans: wij zorgen zowel voor onze cliënten als voor onze kraamverzorgenden. Jouw welzijn is onze prioriteit, en we geloven dat jij de beste zorg kan bieden als jij je gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Bij ons wordt elke stem gehoord, elke inspanning gezien en gewaardeerd. Jij bent een cruciaal onderdeel van onze organisatie en we erkennen dat volledig. Wij tonen onze waardering op verschillende manieren, bieden eerlijke beloningen en staan klaar om je te ondersteunen. Bij ons is er geen traditionele hiërarchie, maar een omgeving waar menselijkheid, respect en eerlijkheid voorop staan. Onze doel is een werkomgeving te creëren waar jij je thuis en veilig voelt, waar jij jezelf kunt zijn en waar je je gevoelens en gedachten vrijuit kan delen.

Eén grote familie

Bij Kraamzorg Mama zijn we als een hechte familie die elkaar ondersteunt, naar elkaar luistert en rekening houdt met elkaars behoeften. Jouw welzijn en geluk staan voorop, omdat we weten dat jouw tevredenheid doorsijpelt naar de gezinnen die je verzorgt.

We geven je de ruimte om jezelf te zijn en te zeggen wat je voelt. Bij ons is er geen afstand tussen medewerkers en leidinggevenden - de deur van de directeur staat altijd open. We erkennen dat je allereerst een mens bent, met gevoelens en behoeften die gerespecteerd moeten worden. En natuurlijk, net als in elke familie, kunnen er meningsverschillen zijn, maar we kiezen altijd voor een oplossing die voor alle partijen werkt. Met goede intenties komen we er altijd uit!

sterstersterster ster
indeed
"Vanaf dag 1 dat ik bij Kraamzorg Mama ben komen werken voel ik me thuis. De werksfeer is fijn, de communicatie is helder en open. Bij het management staat de deur altijd open. Geïnteresseerd in jou als mens en bereikbaar. De doelen van de organisatie zijn duidelijk net als de verwachtingen van jou als kraamverzorgende, dat werkt heel fijn. Input van werknemers wordt op prijs gesteld. Collega’s altijd behulpzaam en goed te bereiken. Al het bovenstaande (en waarschijnlijk nog meer) maakt dat ik met heel veel plezier mijn werk doe me trots ben om bij de Kraamzorg Mama familie te horen." - Kraamverzorgende

Wees welkom bij de familie!

Kraamzorg Mama doet meer dan beloftes - we maken ze waar. De lof op Werkenbijmama.nl en Indeed.nl getuigt ervan. We nodigen je uit voor een kopje koffie, om ons zelf te ontdekken. Deelnemen aan onze familie? Het gesprek is gratis en altijd waardevol. Tot gauw!

sterstersterster ster
indeed
"Ik werk bijna een jaar bij Kraamzorg Mama en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo tevreden ben geweest bij een kraambureau!! Je voelt je thuis bij kraamzorg Mama. De dankbaarheid is groot!" - Kraamverzorgende

Een kleine impressie van onze KZM Familie

Groep enthousiaste kraamverzorgsters van Kraamzorg Mama die vriendelijk zwaaien vanuit hun opvallende roze bedrijfswagen.
Vier vrolijke kraamverzorgsters van Kraamzorg Mama houden een cadeau vast tijdens het bedrijfsfeest
Groep blije kraamverzorgsters van Kraamzorg Mama genieten van elkaars gezelschap en vieren samen het eindejaarsfeest.
Groep kraamverzorgsters van Kraamzorg Mama geniet van het zonnige weer tijdens een mama-dag evenement bij een sfeervolle straattent.
Kraamverzorgsters van Kraamzorg Mama hebben plezier en genieten van het leren tijdens een interactieve kookworkshop.
Vloot van gloednieuwe, felroze Kraamzorg Mama auto's, net afgeleverd en klaar voor gebruik door onze toegewijde kraamverzorgsters.
Een prachtige Kraamzorg Mama dag, waarbij de kraamverzorgsters genieten van een boottocht op een schip.
Vier vrolijke kraamverzorgsters van Kraamzorg Mama houden een cadeau vast tijdens het bedrijfsfeest
Groep blije kraamverzorgsters van Kraamzorg Mama genieten van elkaars gezelschap en vieren samen het eindejaarsfeest.
Enthousiaste collega van Kraamzorg Mama geniet van een buffet tijdens een bedrijfsbijeenkomst.
Inspirerende muurtekst op het kantoor van Kraamzorg Mama, waarin duidelijk wordt gemaakt dat je hier wordt gehoord, gezien en gewaardeerd.
Onze vrolijke lactatiekundige van Kraamzorg Mama, lachend en positief op de foto in het kantoor.
Een gezellige bingo avond bij Kraamzorg Mama, waar collega's samen plezier hebben en genieten van het spel.
Onze stralende kraamverzorgsters van Kraamzorg Mama poseren op een prachtige, zonnige dag.
Vragen? Neem contact op met Ellen
© 2010 - 2023 - Kraamzorg Mama