Vacature Kraamverzorgende | Kraamzorg Mama

Ben jij beschikbaar en wil jij graag jouw steentje bijdragen in deze periode waarin er extra druk ligt op de schouders van de kraamverzorgenden? Bij Kraamzorg Mama kun je direct diensten draaien in een zorg bij jou in de buurt. Lees verder.

Vier werkprofielen

Onze kracht schuilt in onze flexibiliteit. Binnen ons Kraamzorgbedrijf bestaan er maar liefst vier verschillende Kraamzorg-profielen. Wat dit in de praktijk betekent? Wanneer je bij ons solliciteert dan heb je ook wat te kiezen!

Uitleganimatie

Stel, je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging… of je checkt uit nieuwsgierigheid wat de arbeidsmarkt je vandaag de dag te bieden heeft. Dan wil je natuurlijk in no-time weten of een vacature bij je past! Bij Kraamzorg Mama stellen we daarom het gemak voorop. De lappen tekst laten we lekker achterwege. In plaats daarvan wordt iedere vacature ingeleid met een simpele uitleganimatie van slechts één minuut.

Kortom: wil je supersnel weten of een vacature bij je past? Bekijk de bijbehorende animatie en ontdek dan gauw, of werken bij Kraamzorg Mama iets is voor jou!

Openstaande vacatures

1. Kraamverzorgende op Rooster

Je werkt maximaal 8 vaste dagen. Hierdoor heb je goed zicht op je werkdagen én je vrije dagen;

Na je dienst van 8 dagen kun je kiezen tussen 4 of 6 vrije dagen;

Op werkdagen ben je tot maximaal 16:00 inzetbaar.

2. Kraamverzorgende Flex

Je staat weinig op wacht dus je kunt lekker veel uren maken

Wat je start maak je ook zélf af: je rondt dus je éigen zorg af

De geïndiceerde zorguren verdeel je (in overleg met het gezin) over je werkdagen. Hierdoor weet je van tevoren tot hoe laat je dagelijks werkt en wanneer je laatste werkdag is!

3. Oproep Kraamverzorgende

Je bepaalt zelf waar, wanneer, hoe vaak en hoelang je wilt werken

Dit is een werkprofiel waar sterk rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke behoeftes en wensen

De afdeling Planning roept jou op aan de hand van jouw beschikbaarheid. Als je een tijdje minder of niet wilt werken dan vormt dit geen énkel probleem!

4. Senior Kraamverzorgende

Een uniek werkprofiel waarin jouw kennis, kunde en ervaring optimaal worden benut en ingezet

Je wordt ingeschakeld waar jouw expertise het hardst nodig is, wat resulteert in een gevarieerde en uitdagende werkomgeving

Als mentor en Kraamzorg-specialist krijg je de mogelijkheid om jouw bagage te delen met (Collega- en Leerling) Kraamverzorgenden

5. Leerling Kraamverzorgende

Je krijgt een min-max contract van 60-90 uur in de maand

Opleiding is tussen de 4 en 14 maanden

Schooluren worden vergoed