Wil je weten hoe het is om bij Kraamzorg Mama te werken? Lees dan nu de persoonlijke ervaringen van onze collega's op INDEED.NL of hun werkvloer-ervaringen op onze website!

Senior Kraamverzorgende

Teamverband

Belangrijk om te weten is dat onze kraamverzorgenden opereren in een klein en lokaal teamverband. Deze werkopzet wordt door onze kraamspecialisten als prettig en werkbaar ervaren.

Werklocaties

Ook op werkgebied valt er bij Kraamzorg Mama wat te kiezen. We zijn namelijk actief in de volgende regio’s:

Je werkweek als Senior Kraamverzorgende

Als Senior Kraamverzorgende behoor je qua kennis, kunde en ervaring tot de absolute top. Daarom zet Kraamzorg Mama je in waar jouw deskundigheid het hardst benodigd is. Een bijgevolg hiervan is dat je géén hele zorgen meer hoeft af te ronden. In plaats daarvan voer je - vanuit het multidisciplinaire karakter van je functie - verschillende werkzaamheden uit.

Een werkdag kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien: om half één ’s middags bezoek je een Leerling Kraamverzorgende. Drie uur later begeleid je een gezin bij een partus. Aansluitend doe je in de avond een opstart. Je werkzaamheden zijn dus divers en uitdagend van aard. Hoewel je géén lange werkweken maakt, kun je wel te maken hebben met lange werkdagen. Je inzetbaarheid bepaal je in nauw overleg met de Planning.

Een aantal andere activiteiten die binnen dit werkprofiel vallen:

Ons aanbod

auto Kraamzorg Mama

Bij Kraamzorg Mama krijgt iedere kraamverzorgende een auto van de zaak!*

Werksfeer

Ben je nieuwsgierig naar hoe het er bij Kraamzorg Mama aan toe gaat? In onderstaande filmpje laten we de kraamverzorgenden aan het woord. In slechts drie-en-een-halve minuut krijg je een goede indruk van wat je te wachten staat!

Vrijblijvend appen

Heb je nog een aantal vragen of wil je eerst – geheel vrijblijvend – met ons kennismaken? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Voeg ons WhatsApp-nummer toe aan je telefoonlijst: 06 - 34 10 36 93.


Ja, ik wil solliciteren!

Door op onderstaande roze knop te drukken solliciteer je eenvoudig en direct bij Kraamzorg Mama. Je vult enkele (algemene) persoonlijke gegevens in, en voegt je cv toe als bijlage. Uiteraard behandelen we je sollicitatie en/of (online) kennismakingsgesprek 100% vertrouwelijk.

Mocht deze vacature niet geheel aan je verwachtingen voldoen: check dan onze andere openstaande vacatures

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Wie wij zoeken…

Voldoe jij aan bovenstaande criteria? Wacht dan niet langer met solliciteren, want wij zijn wij per direct op zoek naar jou!