Vacature Kraamverzorgende | Kraamzorg Mama

Werken bij Kraamzorg Mama


Werken bij Kraamzorg Mama betekent elke dag enthousiast naar je werk, een gezellig team en een professionele organisatie. We zijn geregeld opzoek naar nieuwe collega’s. Bekijk onze openstaande vacatures en reageer direct!


Eerst kennismaken via WhatsApp?
App ons via: 06-34103693.

Bekijk alle functies

Rooster Kraamverzorgende
Oproep Kraamverzorgende
Kraamverzorgende Flex
Senior Kraamverzorgende

" Ieder gezin is anders "

"Ik vind het heel leuk om mensen te helpen en voor ze te zorgen, in de mooiste tijd van hun leven: de eerste week dat ze de baby hebben. Vlak na de bevalling, dat vind ik eigenlijk het allermooiste wat er is. Ik houd van het verzorgende karakter van mijn werk. En natuurlijk van het werken met baby’s en gelukkige ouders. Het is vaak een rollercoaster van emoties wat de ouders ervaren. Ik vind het leuk om er dan in zo’n belangrijke levensperiode voor die ouders te zijn, ze te helpen en te leren hoe ze voor de baby moeten zorgen."

" Ik ben daar echt Annemiek "

"Ze denken ontzettend met je mee, ze zoeken een passende functie bij je. Dat is mogelijk dankzij de meerdere werkprofielen die ze hebben. Je kan op ‘Rooster’ werken, je kan ‘Flex’ werken, je kan meer uren werken, je kan minder uren werken. Zij passen zich eigenlijk aan, aan jouw wensen. Je bent een persoon. Ik ben daar echt Annemiek."

Vrijblijvend kennismaken

We begrijpen heel goed dat het best spannend kan zijn om een andere werkgever te zoeken. Zeker als je al een lange tijd bij dezelfde werkgever in dienst bent. Laten we daarom voordat je officieel solliciteert vrijblijvend kennismaken. We vertellen je graag wat je van Kraamzorg Mama kunt verwachten en op welke zekerheden je bij ons kunt rekenen. Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat jij van ons verwacht en wat wij kunnen doen om aan jouw wensen te voldoen. Uiteraard behandelen we sollicitaties en kennismakingsgesprekken 100% vertrouwelijk.